Svenska Spel

Chit chat dagen efter

Publicerad: 2017-09-16 17:50

Fint främmande i hallen...

Det var åtskilliga kända och bekanta nunor som man kunde hitta i ABB Arena Nord under fredagskvällen. Med gusvarta örnögon hittade vi Stefan Gråhns, Jonte Berg och Marcus Söderkvis. Som fanns på plats enbart med inställningen att vara "moralisk stöttning".

Sedan fanns det ju ytterligare ex-VIKare, nu dock i form av spioner! Det var exempelvis Suras tränare Jocke Lundholm och Enköpings dito Johan Jonsson. Som naturligtvis fanns på plats för att notera gulsvarta svagheter. Med den tanken med sig hade Jonsson en gigantisk anteckningsplatta. Såg dock inte att han skrivit något? Kanske var för att injaga respekt....

På plats fanns också dryga dussinet NHL-scouter, som var där för att? -Njaa, vi springer mellan Mimerhallen och ABB Arena, berättade Mats Hallin, scout för Chicago Blackhawks. -Västerås J20 möter ju Skellefteå därinne, så vårt stora fokus ligger nog där, tillade alltid vänlige (men stooore!) Hallin.

Matchen i Mimerhallen slutade tyvärr i VIK-förlust, men när killarna samlat ihop sig inför lördagens returmatch, så hade man anammat A-lagets inställning och attityd. Då Skellefteå ett tag hade 3-0-ledning, så kom VIK igen och vann matchen med 6-3! Alltså samma attityd hos "Hellas" killar som hos de litet äldre. För dagen hade man förstärkt med Hampus Wallin.

Nu håller hela länet andan inför drabbningen i Sura-hallen på onsdag!

 
Bosse Wallin
 

Copyright © 2015-2018 Västerås IK

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB