Thomas Paananen inför Bodens HF Hemma

20 januari 2018 11:45

Vi har pratat med Thomas Paananen inför eftermiddagens match mot Bodens HF hemma, nedsläpp 16.00


Förra helgen spelades två matcher uppe i Norrland, det blev seger mot Örnsköldsvik och förlust mot Piteå, hur summerar du helgen?

– Det var ju blandad kompott där. Vi mötte i söndags ett väldigt bra lag, samtidigt som vi själva inte gör rätt saker som vi kommer överens om då blir det inte bra. Men det viktigaste är, precis som jag sa efter matchen, hur vi tacklar situationen. Det har vi gjort bra tycker jag, vi har haft bra träningar och ett bra snack. Så jag förväntar mig att vi är uppe på banan idag.

Nu till helgen väntar dubbla möten, först ut är Bodens HF, dina tankar om det motståndet?

– Jag har sett lite av Boden, det är ett lag som lever mycket på spelvändningar. Ett snabbt kontringslag, så det kommer bli en tuff nöt att knäcka för oss. Men vi känner att om vi kommer upp med våra grejer så ska vi ha en bra chans att kunna vinna matchen.

Igår anslöt Lucas Venuto till laget, vad säger du om honom som spelare?

– Först och främst är jag jätteglad att han själv ville komma till oss. Vi har haft honom på radarn. Det är en offensiv rightare med ett väldigt bra skott, en kreativ offensiv hockeyspelare.

Hur ser det ut spelarmässigt inför helgen, några som saknas?

– Marcus Bergman är tyvärr inte tillgänglig för spel, så han kommer vila. "OP" har gått på is, men han är inte heller spelklar än. Dessutom är Petter Mattsson sjuk, så det är dom som inte är tillgängliga.

Hur väljer du att formera laget till eftermiddagens match?

– Dahlbom kommer stå, förstafemman är intakt. I andra så har vi Källström och Lindelöf, som forwards har vi Venuto, Skiöld och Mattisson. Tredje backpar är Werner och Robin Nilsson, som är tillbaka efter sjukdom. Wallin, Holmberg och Weiskog bildar tredjekedja. Brandhammar är sjundeback, fjärdekedjan blir Lidström, Cederberg och Eriksson.