Svenska Spel

Resultaten i Hockey-ettan omgång 7:

Publicerad: 2017-10-12 09:37

Det här är vad som hände i onsdagens övriga matcher i Västra Hockey-ettan:

Lindlövens IF - Surahammars IF      7-3

Inget snack om saken. 51 -26 i skott mot mål och hemmalaget fick exakt den start man ville ha. 2-0 efter 2.26 forcerade fram en time-out från Jocke Lundholm och tillika ett målvaktsbyte. Men ingenting hjälpte den här kvällen. Robin Bringsén gjorde sitt femte mål för säsongen och det positiva ska väl vara då att Sura ändå gjorde tre mål. Samtidigt meddelades från Sura att man väljer att bryta med den vitryske forwarden Ivan Dunayev, som inte hållit måttet rent spelmässigt.

 

Kumla HC - Mariestad BoIS             2-5

Ett märkligt resultat om man väljer att titta på siffror. Hemmalaget vann nämligen skotten med hela 51 - 39, men gästerna segrar med 2-5! Eddie Davidsson inledde målskyttet med sitt sjunde för säsongen och lagets andre bärande forward, Romans Semjonovs, svarade för sitt femte. Det var annars en riktigt grinig tillställning, som bland annat resulterade i en tredjeperiod med hela 16 utvisningar!

 

Enköpings SK - Borlänge HF             2-5

Borlänge visade ju upp ett riktigt bra spel här i Västerås förra veckan. Det håller i sig och här besegrade man klart sina motståndare i Bahco-hallen. Notoriske målskytten Sebastian Bengtsson inledde målgörandet med sitt sjunde för säsongen, men matchens store lirare i maslaget var Oskar Norlöv med ett mål och tre assists. Bra insats även av canadensaren Lucas Venuto med tre assists som resultat.

 

Två matcher återstår av denna omgång:derbyn mellan Arboga och Köping samt Grums och Forshaga. De matcherna spelas nu på fredag.

 

 
Bosse Wallin
 

Copyright © 2015-2018 Västerås IK

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB