Thomas Paananen inför Kumla hemma

14 oktober 2017 13:00

Vi har pratat med Thomas Paananen inför morgondagens hemmamatch mot Kumla HC, där man kommer kasta om lite i kedjorna.


Vad säger du om matchen mot Skövde med några dagar på dig att analysera den?

– Vi har haft två ganska bra lite längre möten där vi har diskuterat igenom hur vi vill uppträda. Vi var inte riktigt nöjda med hur vi uppträdde i vissa moment mot Skövde, så nu har vi haft två bra snack och två bra träningar så förhoppningsvis ska vi kunna göra en bättre match imorgon mot Kumla.

Imorgon väntar Kumla HC, tankar om det motståndet?

– Vi har mer fokuserat på vår egen prestation och hur vi ska agera, därför har jag inte lagt så stor vikt vid Kumla. Vi ska studsa upp på banan igen och göra de saker vi har kommit överens om.

Ni har gjort lite förändringar i kedjorna till morgondagens match, kan du berätta vilka och vad ni hoppas få ut av de här förändringarna?

– Vi känner att vi har haft ett spel i första sju omgångarna som har varit ganska bra fram till den sista femtedelen, till avslutslägena vi får. Sen har det inte riktigt kuggat i helt i det andra spelet, inte som vi vill göra. Så det är mest för att få in lite mer energi i gruppen som vi har gjort några små justeringar i kedjorna. Backparen kommer vara intakta. Kedjorna blir dessa;

Johansson - Skiöld - Bergman

Mattsson - Lehmann - Hetta

Weiskog - Holmberg - Pettersson

Mattisson - Cederberg - Lidström

Sen kommer vi gå på åtta backar imorgon från start, där vi Anton Brandhammar och Douglas Alenbring bildar ett fjärde backpar. Så vi går på tolv forwards och åtta backar imorgon. Wallin har varit sjuk och har fått en liten smäll på träningen, så han är inte helt hundra än.

Kommer ni även att förändra uppställningen i Powerplay?

– Där gör vi också lite förändringar, men vad får ni se imorgon. Men även där har vi också lite tankar att göra nånting annorlunda.

Vem vaktar kassen imorgon mot Kumla?

– Dahlbom