Svenska Spel

Klubbchefen har ordet

Publicerad: 2017-03-06 08:00

"En VIK:are ger aldrig upp!"

Hej alla VIK vänner!
 
Det är nu drygt två dygn sedan vi fick uppleva en av klubbens tyngsta förluster på många många år och vår mediala tystnad sedan i fredags är inte detsamma som att vi har gett upp. En VIK:are ger aldrig upp!!
 
Vi har nu tillåtit oss att deppa några dagar och laddat ny energi för att komma tillbaka urstarka och väl förberedda inför en stundande utmaning, kvalet tillbaka till Hockeyallsvenskan! Vårt fokus sedan fredagens tunga förlust har varit att ge våra spelare och ledare de bästa förutsättningarna för att gå in i kvalet med full energi. Truppen med spelare och ledare träffas igen i början av denna veckan efter ett par dagars återhämtning och nu blickar vi bara framåt.
 
Vår förhoppning och önskan är att alla partners, sponsorer och supportrar sluter upp tillsammans med oss i VIK Hockey och fyller hallen i alla kommande kvalmatcher. Det är nu vi ska ge våra spelare det stora stöd som de verkligen förtjänar och visa våra motståndare att vi har en underbar publik som aldrig ger upp. Det finns bara ett mål i sikte, Hockeyallsvenskan 2017/2018!
 
Vi återkommer inom kort med mer information gällande kommande hemmamatcher i kvalet.
 
Framåt Västerås!
 
Med vänlig hälsning,
 
Mats Brokvist
Klubbchef
 
Jimmy Gerdin
 

Copyright © 2015-2018 Västerås IK

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB