Information om ispremiären 4 augusti

30 juli 2018 16:45

Lördagen den 4/8 är det äntligen dags för A-laget att gå på is i ABB Arena. 15:00 öppnar vi portarna och drar igång intervjuer av våra nyförvärv samtidigt som ni har chansen att få autografer av laget. 16:30 går laget på is och precis som förra årets succé så kommer tränarstaben kommentera vad som händer nere på isen.


Under lördagen så kommer shopen hållas öppen där ni har chansen att beställa årets försäsongströja, tröjan kommer att presenteras på hemsida och sociala medier senare under veckan. Utöver shopen kommer även Sportbaren, bakom restauranghyllan, vara öppen under evenemanget. Där kan du köpa mat och dryck samtidigt som du tittar på träningen från hyllan (observera att inga stående bord gäller under ispremiären).

Du kommer kunna att köpa seriekort till specialpris under lördagen. Priset är 1600 kronor för vuxen och 1100 kronor för ungdom (ståplats), pensionär och studerande. I priset så ingår medlemskap i VIK Support som får 100 kronor av varje sålt säsongskort.

VIK Support kommer givetvis att finnas på plats för att du som besökare kan teckna eller förlänga medlemskap i VIK Support.

Schema för dagen:
15:00 Arenan öppnar.
15:10 Intervjuer med spelare – med fokus på nyförvärven.
16:00 Gör sig spelarna redo för ispasset medan intervjuerna fortsätter i entrén.
16:30 Isträning med kommentarer från ledarna
Självklart är det fri éntre för samtliga under ispasset. Varmt välkomna!