Svenska Spel

Nu börjar det...

Publicerad: 2017-07-04 07:52

Det närmar sig hastigt nu - det "magiska" datumet. Vi syftar givetvis på den 6/8,nästan exakt en månad närmare bestämt,då is-premiären går av stapeln. Och som det nämndes av Mats Brokvist i Silly  Friday,så blir det nu med ett helt nytt upplägg mot tidigare. 

Tanken är att vi kör igång 13.30,då "ni/vi/man" har möjligheten att träffa och mingla litet med spelartruppen. Som kommer att finnas i utrymmet under stora läktaren,där man då kan mingla.prata,få autografer och ta selfies. Under tiden blir det intervuer med VIK-folk och den delen av eftermiddagen pågår till c:a 14.15. 

Då spelarna går till omklädningsrummet och byter om,inför träningspasset som startar på is 15.00. Det blir alltså ett "riktigt" träningspass och ingen typ av "skills competition" som tidigare år. Under träningen kör vi också intervjuer med tränarduon Thomas Paananen/Patrik Zetterberg,som fortlöpande berättar vad varje träningsmoment går ut på och vad man vill få ut av just det momentet. Träningen pågår i en timme och under hela eftermiddagen har man även möjllighet att köpa säsongskort och souvenirer.

 

 
Bosse Wallin
 

Copyright © 2015-2018 Västerås IK

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB