Intersport Västerås fortsätter som Guldpartner

21 juni 2018 08:30

Vi kan idag stolt meddela att Intersport fortsätter som Guldpartner till VIK Hockey. Nedan presenterar Christer "kaka" Karlsson sin syn på partnerskapet.


INTERSPORT Västerås är unika i Västerås med lokala handlare i ett allt tuffare handelsklimat. Vi är ödmjuka inför uppgiften och har nu som handlare utrustat Västeråsarna i 30år.

Den kunskap, service och vinnarkänsla som vi har passar bra ihop med den mentalitet och laganda som VIK nu bygger upp. Vi har precis som VIK stor press och ansvar vilket vi precis som de tar med ett leende, hårt jobb, nytänkande och erfarenheter.

Våra resor känns lika på något sätt och vi uppskattar samarbetet vi både haft och den grund vi nu lagt för framtiden. INTERSPORT är världens största sportkedja med över 5500 butiker i 44 länder. Det ger oss som lokal aktör möjligheten att agera tillsammans med de största aktörerna på marknaden. Att som i vårt fall göra den tillsammans med CCM är något som ger något extra.
Att då även satsa på VIK känns naturligt. Vi vill vara en del av resan!

Vi har som ni säkert redan sett flyttat ner Hockeyavdelningen till nedre plan för att kunna komma närmare vår serviceverkstad och få en än mer koncentrerad kunskap kring sport och Hockey.

I år satsar vi som lokalt företag lite extra på våra medarbetare genom en satsning där sport, hälsa och teamet laddas med vinnarkultur. Det är ett helt unikt projekt över 3år där våra medarbetare känner skillnad, utbildas och får nytta i sin vardag.

Att verka i vår marknad är nu att verka i världens marknad. Vi utsetts dagligen för press från aktörer som via internet vill locka med något spännande. Som konsument idag är det mycket svårt att veta vad som är rätt och vad som ger bäst ”value for money”. Det är vår absoluta ambition att axla manteln och stå för kunskapen, servicen, sortimentet och prisbilden som gör att konsumenterna vill besöka oss igen. Tillsammans med VIK skapar vi ett bättre erbjudande och utbyter erfarenheter till nytta för konsumenterna.

En av årets nyheter är att vi utvecklar våra souvenirer och bygger varumärket VIK ännu starkare.

Vi försöker att alltid kunna erbjuda det senaste av produkter, kunskap och tekniska hjälpmedel.

Vi står bakom VIK och är stolta över att få vara en del av vår nu gemensamma resa tillbaka till SHL!