AKH tar klivet och bli guldpartner

10 augusti 2018 10:50

Att AKH efter två års samarbete nu bestämmer sig för att utöka sitt samarbete till en nivå där AKH blir guldpartner är ett resultat av att vi gjort bra saker tillsammans. AKH ser värdet och möjligheten med att vara en stor och aktiv partner till VIK Hockey, Tobias Bössfall, ansvarig för AKH i Västerås.


AKH och VIK har redan och kommer framöver än mer att utveckla partnerskapet på ett sätt som kommer stärka både parters affärer. Vi gillar konceptet att kunna erbjuda en gemensam samlingspunkt för kunder och partners. VIK Hockey erbjuder oss bra och unik exponering och fina evenemang.

ABB Arena och VIKs matcher är en av de bästa mötesplatser i staden säger Bössfall och fortsätter; VIK Hockey betyder mycket för staden och den stora ungdomsverksamheten är viktig.

Jag är otroligt glad över att teckna detta avtal med AKH. Att få jobba med en partner som har detta driv för hockey och VIK – elit som ungdom – är otroligt roligt och spännande. Detta är ett samarbete som båda parter har otroligt stor vinning av, och tillsammans med Tobias ”Bössa” Bössfall så tar VIK Hockey fina steg framåt i sin utveckling på flera plan kommenterar Eriq Christiansson, VIK Hockey marknad.