Thomas Paananen inför första PlayOff-matchen

8 mars 2018 12:30

Kevin Weiskog och Petter Mattsson är tillbaka i truppe till kvällens PlayOff-match mot Mariestad, läs nedan Thomas Paananen tankar inför den.


Det blev Mariestad i PlayOff 2, ett lag ni mött och besegrat fyra gånger under säsongen, vad säger du om motståndet?

– Mariestad är ett spelskickligt lag som vill spela hockey. Dom jobbar efter en strukturer och är ett bra lag. Precis som alla andra lag som är kvar i PlayOff-spelet. Det kommer att bli häftiga matcher.

Det har varit matchledigt i två veckor. Hur har det sett ut på träningarna och vad har ni fokuserat på under den här tiden?

– Inte något nytt egentligen, utan vi har jobbat med våra grunder. En påminnelse om saker och ting. Vi har dock försökt hålla uppe tempot genom att spela mycket, vi har spelat mycket internmatcher och hållt igång matchtempot. Det har sett bra ut och fokuseringen från spelargruppen har varit bra, så tycker det lovar gott.

Hur ser det ut med tillgängligheten på spelare nu kontra för två veckor sen?

– Vi har fått tillbaka Kevin Weiskog från skada. Dessutom är Petter Mattsson tillbaka som också missade slutet av AllEttan. Så dom två är tillbaka i truppen vilket är väldigt skönt.

– Exakt hur vi formerar laget ikväll släpper vi två timmar innan match, klockan 17.00.

På lördag så spelas andra mötet i PlayOff-serien mot Mariestad, den spelas hemma i ABB Arena. Biljetter finns att köpa här - http://vik.ebiljett.nu