Thomas Paananen inför Skövde borta

10 januari 2018 10:30


Tre matcher är spelade av AllEttan Norra, hur känner du rent generellt om inledningen?

– Jag känner att vi är hyfsat nöjda iallafall, vi har fått åtta av nio poäng här inledningsvis, så det är helt okej. Jag tycker också att spelet bitvis har varit riktigt riktigt bra. Så vi känner att vi har ett bra självförtroende i laget inför matchen ikväll.

Match ikväll mot Skövde, två segrar hemma under säsongen, men det blev förlust borta senast. Vad säger du om Skövde?

– Det är ett bra lag, absolut. Men vi har fått matchbilderna dit vi vill och det gäller att vi får det ikväll också om vi ska ta tre poäng. Men dom kommer vara revanschsugna sen senast och har två segrar i ryggen i helgen också, så det kommer bli en tuff nöt att knäcka.

Det väntar tre bortamatcher den här veckan, hur påverkar det matcherna, med bland annat uppladdning?

– Nej, det ska inte vara några ändringar på det. Utan vi har fått bra förutsättningar med resor, så det ska inte vara någon skillnad. Vi har ingenting att skylla på utan vi ska göra kanonmatcher alla tre förhoppningsvis.

Ni har haft matchledigt en vecka sen förra matchen mot Skövde, har ni fokuserat på något speciellt under träningarna?

– Vi har kört på mycket som vanligt, men vi har också gått igenom matchen senast mot Skövde. Vi har tittat på video över saker som vi gjorde bra i den matchen, det är saker som vi vill förstärka. Träningarna har varit riktigt riktigt bra.

Hur väljer du att formera laget ikväll?

– Det blir Dahlbom i mål, sen kommer forwardsidan se likadan ut som senast med Lidström som 13e-forward. På backsidan så är Hassel och Jansson kvar. Sen går vi tillbaka till Lindelöf och Källström samt Werner med Robin Nilsson, Brandhammar är back sju.