Silly Friday Special - fredag 27 juli

20 juli 2018 12:00

Den 27 juli kommer svaren på spekulationerna kring Västerås IK:s lagbygge inför comebacken i Hockeyallsvenskan. I samarbete med VLT bjuder VIK in till "Silly Friday Special" i VIK-verket - där alla är välkomna att delta som publik.
- Vi kommer att presentera de sista pusselbitarna i spelartruppen, samt assisterande tränare, säger sportchef Patrik Zetterberg

Säsongen 18/19 närmar sig med stormsteg. Den 4 augusti är det dags för den årliga traditionen med första ispasset inför publik i ABB Arena Nord.
Men redan nästa fredag, den 27 juli, kan du som längtar efter VIK-snack, och funderar över vilka de sista pusselbitarna blir i truppen, komma till VIK-verket.
13.00 startar VLT sin livesändning av det populära programmet Silly Friday, som denna gång får namnet ”Silly Friday Special”.
Detta eftersom vi väljer att bjuda in alla som vill att komma och närvara under sändningen som publik.
- Den 27 juli kommer vi att vara klara med de sista pusselbitarna i vårt lagbygge, och redo att presentera dem. Både vad gäller spelartruppen och tränarsidan, säger sportchef Patrik Zetterberg.
- Silly Friday har blivit ett väldigt populärt koncept för våra supportrar och partners, och den här gången kör vi en specialare där man är välkommen att delta även på plats i VIK-verket.
Om en vecka alltså. Den 27 juli, 13.00 i VIK-verket. Ingång på baksidan av ABB Arena Nord, mot Rocklundaspåret, och sedan en trappa upp.
Välkomna!