Mats Brokvist om Back to the 80's

9 februari 2018 16:30

Wow, vilken stämning och äntligen en hockeymatch som lockade till storpublik. 4592 personer lyfte fram vårt kära gulsvart till en VIKtig seger mot serieledaren, underbart!


Trots den korta förberedelsen vi hade inför arrangemanget så lyckades vi med stor hjälp från alla underbara och ideellt engagerade volontärer att skapa en stämning som det var längesen vi fick uppleva i hallen. Klassiskt intro, uppvärmning i 80-talsställ, större delen av alla våra hockeyungdomar var på plats, restauranghyllan var fullsatt och klacken var på bästa humör med magisk under hela kvällen. Tillsammans lyckades vi verkligen fylla hallen och få en känsla av ”THE 80's”. Stort tack till alla närvarande!

Jag vill rikta ett ännu större tack till alla våra underbara partners och privatpersoner som varje vecka ger oss ett förtroende och tror stenhårt på det vi gör. Utan era generösa bidrag så hade aldrig arrangemanget blivit så lyckat som det blev. När vi nu summerar kvällen så har ni tillsammans bidragit med 825 000kr vilket gör 185 000kr bättre än budgeterat. Ett skönt tillskott i VIK-kassan som kommer väl till pass för resterande del av säsongen.

Full fart framåt och jag hoppas vi ses i hallen redan nästkommande helg, 17-18 februari, då vi återigen tar emot 2 st. Norrlandslag.