Möller bil tillsammans med Skoda blir guldpartner

20 juli 2018 10:52

Möller Bil har i olika omfattning varit partner till VIK i flera år och är till kommande säsong tillsammans med Skoda återigen guldpartner - nedan kommenterar Petri Kangas, platschef i Västerås, partnerskapet.


VIKs resa det senaste året, från konkursläget och nedflyttningen till div 1 till ett snabbt avancemang tillbaka till hockeyallsvenskan, med en ny ledning inger hopp om framtiden.

Den nya ledningens långsiktiga strategi för hela klubben, från ungdom till A-lag, tycker vi på Möller Bil känns helt rätt. VIK Hockey är viktigt för våra anställda, våra kunder och alla hockeyintresserade västeråsare så därför känns det extra roligt att vara guldpartner till VIK.

Vi ser fram emot den nya säsongen.

SKODAs sponsring av ishockey-VM inleddes redan 1991 och är inskrivet i Guinness Rekordbok som det längsta samarbetet mellan ett enskilt företag och ett världsmästerskap.

SKODA Sverige har startat Hockeyfonden som delar ut hockeyutrustningar till privatpersoner och föreningar. SKODA Sverige vill helt enkelt ge fler barn möjligheten att spela. Att ansöka om ett hockeykit från Hockeyfonden är enkelt. Du kan ansöka som privatperson eller förening, det görs enkelt på www.hockeyfonden.se.