C More rivstartar hockeysäsongen den 8 augusti

29 juni 2018 10:45

Den 8 augusti startar hockeysäsongen på C More när Frölunda möter Växjö Lakers i Varbergs Ishall i årets första träningsmatch. Under försäsongen visar C More ca 40 träningsmatcher med lag från både SHL och HockeyAllsvenskan innan serierna startar i mitten av september.


– Redan i början av augusti startar hockeysäsongen med en rad intressanta debuter och kraftmätningar mellan SHL och HockeyAllsvenskan. Det följer vi genom ett ordentligt paket försäsongsmatcher i våra kanaler, säger Johan Cederqvist, Kanalchef sportkanaler, C More och TV4-Gruppen.

Uppladdningen med försäsongsmatcher ingår i C More Mycket Sport och C More All Sport. Matcherna går att se på C More Hockey, cmore.se och i C Mores appar, som finns tillgängliga på de flesta plattformar.

C Mores satsning uppskattas av SHL och HockeyAllsvenskan.

– Det är mycket glädjande besked för alla som älskar hockey att så många försäsongsmatcher är samlade hos C More, säger Erik Strandmark, ansvarig för medierättigheter på SHL

HockeyAllsvenskans VD, Stephan Guiance fyller på:

– De 13 senaste säsongerna har i snitt ett lag från HockeyAllsvenskan lyckats ta steget upp i SHL.

Den kommande säsongen skall vi förbättra snittet, genom att få två HockeyAllsvenska lag att ta steget upp i SHL. Därför ska det bli kul att se hur lagen spelar på försäsongen!

Alla matcher från Uppladdningen kommer även att kunna köpas som Pay-Per-View för 99 kr per match på cmore.se.

Schema för VIKs matcher

18-08-15 Västerås - Almtuna ABB Arena Nord

18-08-31 Västerås - Södertälje ABB Arena Nord

18-09-14 Almtuna - Västerås Gränby Ishall

Med reservation för ändringar.

För ytterligare information kontakta [email protected].