Byggmäster väljer att bygga vidare på guldpartnerskapet!

4 september 2018 14:00

Även säsongen 18/19 väljer Byggmäster att vara en stolt guldpartner till VIK Hockey. Nedan har Kenneth Öholm, VD för företaget, kommenterat partnerskapet:


Fart, spänning, glädje, och ibland frustration och besvikelse är ju ingredienser i det som gör det attraktivt och roligt att gå och titta på VIK;s matcher tillsammans med kunder, samarbetspartners och medarbetare.

I vårt byggföretag pratar vi ofta om det som i många fall kan kopplas positivt till lagidrott, vi jobbar i team där vi skapar laganda och utvecklas tillsammans och presterar goda resultat tillsammans.

Intressant är givetvis även det omvända, idrotten behöver ta till sig mycket av det som ses som framgångsfaktorer i företagslivet.

Jag tycker att dagens VIK har kommit långt i dessa tankar. Delaktighet, ödmjukhet, handlingskraft och mod i kombination med viljan att tävla och klara av att prestera när det gäller känns attraktivt för oss som företag att vara med och samverka till.

Jag är också övertygad om att VIK;s fina ungdomsverksamhet utvecklas vidare framöver där idrotten gör gott för många av våra barn och ungdomar som får möjlighet att utvecklas i ett lag med allt vad det innebär.

Det är såklart nätverksskapande att vara en av många partners i VIK och det ger även affärsnytta för oss som företag. Och dagens VIK med det publik och medieintresse som finns sätter även Västerås på kartan ytterligare i ett idrottssammanhang där vi gärna finns med och uppträder med vårt varumärke.

”Framåt Västerås”

Kenneth Öholm

VD/Byggmäster AB