Klubbchefen har ordet

13 februari 2018 12:15

HOCKEYHELG 17-18 februari


Vi VIKer oss aldrig!

Det var en otroligt omtumlande och intensiv måndag med intervjuer, ett stort antal mail och telefonsamtal. Men framför allt en frustration över andra människors beteende i en hockeyhall. Tyvärr har jag i dag fortfarande en sur och bitter eftersmak över det som inträffade i söndags. Det viktigaste för oss just nu är att Niclas kommer på fötter igen, får lämna sjukhuset och återvända till ett förhoppningsvis normalt fungerande liv. Våra tankar finns hos Niclas och hans familj.

Jag vill i dag rikta en stor tacksamhet till alla våra underbara supportrar från hela Sverige som har skickat oss sitt stöd i detta. En otrolig energiboost som ger hela föreningen kraften att jobba vidare under avslutningen av Allettan. Självklart går den dagliga verksamheten vidare och kommande helg är det återigen dubbelmöte med två Norrlandslag, Piteå och Örnsköldsvik.

Vi vill med den senaste händelsen från Bodenmatchen i färskt minne slå ett slag för en ren hockey, och bjuda in till en ny publikfest i ABB ARENA Nord.
Vår förhoppning är att vi ska klara av det som inget annat lag i HockeyEttan tidigare har gjort, vi ska fylla hallen två raka matcher under helgen och lyfta fram vårt kära gulsvart mot den kommande finalen i Allettan.

Vi behöver nu er hjälp att locka med era vänner, familj och jobbarkompisar att tillsammans gå på hockey under helgen. Vår önskan och dröm är att vi kan skapa en härlig publikfest med en underbar hockeystämning så vi verkligen ger alla spelarna ett stöd som hjälper dem till ytterligare 6 poäng. Sprid budskapet redan i dag så hoppas jag att vi ses i helgen.

Full fart framåt Gulsvart!